Éki Terv Mérnökiroda Kft. | Tartószerkezet tervezés

Üzletközpont terve, LAKÓ-ÉS ÜZLETKÖZPONT FISCHBACH

Enigmák - Néma háború - 2013.09.04.

Másfélszeresére bővítenék üzletközpont üzletközpont terve Aréna Plázát Portfolio Cikk mentése Megosztás A jelenlegi 42 ezerről 60 ezer négyzetméterre bővülhet az Aréna Mall, miután az ingatlankezelő bővítés iránti kérelmet nyújtott be tavaly decemberben.

A Pest Megyei Kormányhivatal oldalán megtaláltuk az eljárást, mutatjuk a tervezett bővítés térképét és az új épületrész látványtervét. Építőipar konferencia február én.

milyen pénzt lehet keresni a tőzsdén honnan származik a bináris opciók árajánlata?

Ha megvalósul a projekt, akkor ez lehet a legnagyobb magyarországi bevásárlóközpont, megelőzve a most élen álló Westendet. A jelenleg 42 ezer négyzetméter alapterületű ingatlan a másfélszeresére növekedhet a 18 ezer négyzetméteres bővítés hatására.

Az új épület alatt is lesz kétszintes mélygarázs, ahol elfér autó.

pénzt keresni az interneten nulla gyors és sok pénzszerzés módjai

A kibővített plázában újabb boltok, éttermek, szórakoztató és fitneszszolgáltatások lesznek. A hivatal tavaly december én indította meg a környezetvédelmi hatósági eljárást az üzletközpont terve.

bináris opciók valódi pénz a bináris opciók betétjének túlhúzása

A projekt legfontosabb paraméterei ez alapján: A beruházást követően a beépített terület négyzetméterre növekszik. A meglévő és a tervezett mélygarázs egybeépítésre kerül, így összesen a bevásárlóközpont férőhelyes parkolóval fog rendelkezni. A kivitelezés harmadik negyedévében kezdődhet. A kivitelezés várható időtartama a tervek szerint 2 év. A lilával jelzett területet építi be a beruházó: A bővítést követően pedig erre a látványra számíthatunk: Kapcsolódó cikkünk.

A tervek szerint akár már november közepén, de lekésőbb jövő márciusban megnyithat az új komplexum.