A magyar INLOCK felkerült az egyik legnagyobb kripto-tőzsdére

Platform token

platform token

INLOCKközösségi hitelezéskriptotőzsdekriptovaluták Közel 6 hónapos előkészítés után a közösségi kölcsönzéshez megoldást nyújtó — platform token hátterű — INLOCK projekt saját platform tokenje listázásra került a Liquid by Quoine tőzsdén, mely az ázsiai régión belül az egyik legnagyobb japán kripto-tőzsde, és napi forgalma meghaladja a millió US dollárt. Az INLOCK közösségi peer-to-peer kölcsönzést megvalósító platform, ügyfelei kriptopénz fedezetre igényelhetnek, platform token nyújthatnak egymásnak kölcsönt.

Az INLOCK -nak köszönhetően egyrészről a kriptopénzek birtokosai úgy tudják hasznosítani kriptoeszközeik vásárlóerejét, hogy ehhez nem kell azokat eladniuk; másrészről az INLOCK lehetőséget nyújt a kölcsönadóknak, hogy a szolgáltatáson keresztül ellensúlyozzák a rendkívül volatilis befektetéseik kockázatait.

platform token

Az azonnal folyósításra kerülő kölcsönök akár már dolláros összegtől igénybe vehetők, de kölcsönnyújtóként a piac legmagasabb kamatbevételeit is meg lehet szerezni.

Kapcsolódó cikk: Pénzügyi termékkel jött ki a magyar blockchain startup Beérett a tőzsdei bevezetés Az platform token év talán legfontosabb eseménye a platform indulását követően egyértelműen a tőzsdei bevezetés.

DSP Token - My Strategy With Defi Staking Platform

Az INLOCK csapata év végén tett vállalást arra, hogy egy éven belül bevezeti a platform saját tokenjét az egyik legnagyobb valós forgalmú és jelentős ügyfélbázisú tőzsdére. A Liquid tőzsdén történő megjelenés stratégiai fontosságú hiszen a Liquid ügyfélkörének igen nagy részét — Japán mellett — az Egyesült Államok lakossága adja. Nem csak az alap kölcsönigénylés funkcióhoz kapcsolódik a token, de az összes a kölcsönzésre épülő jelenleg is platform token és a jövőben tervezett innovatív új funkciók is az ILK token ökoszisztémára épülnek.

platform token

Milyen lenne az a világ? Jövő szcenáriók és párhuzamos világok találkozása a negyedik fintech seregszemlén. Jön a FinTechShow 4.

platform token

Részletek INLOCK: ügyfél naponta A utolsó negyedévében indult projekt két éves előkészület után idén januárban indította el szolgáltatását, melyen április óta már bárki számára elérhető a peer-to-peer kölcsönzés funkció, platform token a kölcsönvevők túlbiztosított kripto fedezetre vehetik igénybe platform token kölcsönnyújtók által biztosított stablecoin kölcsönöket. A platform által támogatott stablecoin USDC értéke banki szintű garanciával van kötve az USA dollár USD árfolyamához, mely garantálja az ügyfeleknek, hogy a kölcsönkihelyezés és a törlesztés időtartama között ne legyenek kitéve a kripto piacokra oly jellemző volatilitás okozta kockázatoknak.

platform token

Az INLOCK platform közösségi kölcsönzés szolgáltatásain keresztül az elmúlt lendület bináris platform token stratégia hónapban 2 millió platform token is meghaladó mennyiségű fedezetet kezeltek az ügyfelek.

A szolgáltatást ügyfél használja napi szinten, köszönhetően a platform számos egyedülálló funkciójának, melyek: Teljesen automatikus ajánlatkezelő rendszer, ahol a kölcsönigénylő akár több száz kölcsönnyújtó ajánlatához férhet hozzá.

Az ajánlatok elfogadása után a folyósítás azonnali, nincs átfutási idő, ahogy nincs semmilyen hitelbírálat sem, hiszen az összes kölcsön fedezettel biztosított.

platform token

Az INLOCK olyan újgenerációs automatikus fedezetkezelési rendszerrel működik, aminek köszönhetően garantált, hogy a kölcsönadó vissza is kapja a kölcsönadott összeget annak kamataival akkor is, ha annak fedezeti értéke a igénybe vett kölcsön értéke alá csökken. Részletek hamarosan a FinTechZone-on!