Az ajánlatok korrekciója a maximális nyereség érdekében: a Google bevált módszerei

Nyereségszámítási lehetőség, Rövid programismertető

Tartalom

  nyereségszámítási lehetőség

  Előszó A korszerü matematikai és operációkutatási módszerek, valamint az elektronikus számitógépek uj lehetőségeket nyujtanak a vállalati tevékenység optimalizálásához. Alkalmazásuk azonban csak Tovább Előszó A korszerü matematikai és operációkutatási módszerek, valamint az elektronikus számitógépek uj lehetőségeket nyujtanak a vállalati tevékenység optimalizálásához.

  Alkalmazásuk azonban csak meghatározó alapfeltételek biztositása ill.

  nyereségszámítási lehetőség

  Ezen előfeltételek biztositása számottevő elméleti, szemléletbeli változásokat igényel, azon költség- és nyereségszámitás területen, nyereségszámítási lehetőség a történelem során a szervezetten folyó gazdálkodással, termeléssel együtt fokozatosan alakult ki és sok vonatkozásban magán viseli az elmult évszázadok számitástechnikai kötöttségeinek megszokottá vált bélyegeit.

  Korunkban gyakori, hogy már tulhaladott, avult nyereségszámítási lehetőség, eljárások mellett egészen korszerüeket is alkalmazunk, s több terület vonatkozásában a közeli vagy távolabbi jövő valóban modern és célszerü eljárások konturjait is látjuk. Vissza Tartalom.

  nyereségszámítási lehetőség