Jegyárak | Állatkert Budapest szívében

Jelképes ár

Tartalom

  Gyermek és Nyugdíjas: Ft Felnőtt: Ft Jelképes fogyatékkal élők és kísérőjük jogosultságot igazoló okmány alapján jelképes ár Ft Családi kedvezmény: két szülő esetén a második gyermek díjmentesen utazhat.

  jelképes ár

  Kerékpárszállítás ingyenes! Tájékoztató a jelképes jegy igénybe vételének feltételeiről: A Velencei-tavi Fejlesztési Nonprofit Kft. Ez a törekvésünk megnyilvánul abban, hogy a fogyatékossággal élő emberek számára kedvezményes áron megváltható jelképes jegyeket kínálunk.

  jelképes ár

  Annak ellenére tesszük ezt, hogy a kedvezmény nyújtására semmilyen jogszabály nem kötelez bennünket. Jelképes jeggyel az alábbi személyek jogosultak szolgáltatásainkat igénybe venni: 1. Külön felhívjuk arra a figyelmet, hogy a Magyar Államkincstár által kiadott hatósági igazolványokat, illetve a közgyógyellátási igazolványokat nem áll módunkban elfogadni a jelképes jegyre való igényjogosultság igazolására.

  jelképes ár

  Ilyen dokumentumokat ugyanis nemcsak a fogyatékossággal élő emberek, hanem tartós betegségben szenvedő betegek is kaphatnak. Természetesen cégünk velük is szolidáris, de jelenleg nincs arra lehetőségünk, hogy valamennyi tartósan beteg ember számára jelképes áron biztosítsuk a belépést.

  jelképes ár

  Kapcsolat Gárdony AgárdTópart u.