Dinamikus opciók

Követés A Személyreszabható nyitóképernyő vezérlőpult Tudásbázis bejegyzésben bemutattuk, hogy milyen nézet típusai lehetnek a nyitóképernyőnek, ebben a bejegyzésben pedig a dinamikus nézet lehetőségeit mutatjuk dinamikus opciók.

  1. Kifejezés opció az
  2. Dinamikus pozíció / profit menedzsment - Opciós Tőzsdei Kereskedés
  3. Opciók: a fedezeti ügylet három módja.
  4. Akinek sikerül pénzt keresnie
  5. Помнишь, я как-то рассказывал тебе, как наш город поддерживается в неизменном состоянии, как в Хранилищах Памяти навечно запечатлен его облик.
  6. Пожалуйста, отведите его туда, если можете.
  7. Да, он не сомневался, что и за тысячу жизней не исчерпать всех чудес города, не испробовать всех возможных путей бытия.

Áttekintjük, hogyan tudja úgy beállítani a nyitóképernyőt, hogy az a legfontosabb funkciókat, leghasznosabb információkat tartalmazza, és ezzel már a fiókba való belépéskor segítse az Ön vagy kollégája munkáját. Néhány izgalmas felhasználási ötlet: Értékesítési mérőszámok megjelenítése.

Lehetősége van az értékesítési folyamatának legfontosabb dinamikus opciók megjeleníteni, így minden belépéskor láthatja, hogy az értékesítési tölcsérének melyik szakaszában éppen hány feliratkozója van.

1. A fedezeti alapelvek

Postára adandó csomagok száma, és a hozzájuk tartozó megrendelések. Beállítható, hogy kollégája a reggeli belépésnél láthassa, hogy az adott napon hány csomagot kell összeállítania, azaz hány csomag vár feladásra.

Dinamikus jóga

Azoknak a megrendeléseknek a listája, amelyet átutalással fizetnek ki, de még nem érkezett be a pénz. Pénzügyes kollégájának sokkal könnyebb a reggeli beérkeztetést elvégezni, ha a fiókba belépéskor látja azokat a megrendeléseket, amelyek még nincsenek kifizetve. A következő pontokban bemutatunk két egymástól független példát, hogy mi mindenre lehet használni a nyitóképernyőt.

Példa képernyő 1.

dinamikus opciók

Ennek a nyitóképernyőnek a kialakításhoz a szegmensek megjelenítése funkciót kell használni. Példa képernyő 2.

További információ a Delta Hedgingről:

A következő képernyőképen bemutatjuk, hogy milyen lehetőségek vannal a dinamikus nyitóképernyőknél. Keresés listákban 1 - dinamikus opciók keresősáv dinamikus opciók a nyitóképernyőn CRM feladatok 2 - a CRM feladatok listája megjelenik a nyitóképernyőn Nyomtatandó DM levelek 3 - a nyomtatandó DM levelek megjelennek a nyitóképernyőn Opciók szőlő simon 4 - a pontos idő megjelenik a nyitóképernyőn Szegmensek 5 Szegmensben lévők darab számának, egy adott listán szereplő utolsó X feliratkozó e-mail címe vagy egy adott szám típusú mező értékeinek összegének megjelenítésére van lehetőség.

A piac határidős szegmense minden vérbeli befektető fantáziáját megmozgatja, hiszen az azonnali piachoz képest sokkal kisebb forrást mozgósítva lehet azonos méretű pozícióra szert tenni, vagyis fő előnye a tőkeáttétel.

Beállítás Dinamikus nézet kiválasztása A Dinamikus nézet kiválasztásához menjen a bal oldali menü Beállítások menüpontjára 1majd a megjelenő felső menüsorban válassza ki a Megjelenítés 2majd a Nyitóképernyő beállítása 3 menüpontot. A megjelenő opciók közül válassza ki a "Dinamikus" opciót.

Nyitóképernyő beállítása A Dinamikus opciót választva a nyitóképernyő jobb felső sarkában megjelenik egy fekete fogaskerék, ahol beállítható, hogy a felületen milyen elemek jelenjenek dinamikus opciók.

dinamikus opciók

A következő opciók megjelenítésére van lehetőség: Feliratkozó adatok NE új ablakban - A nyitóképernyőn, szegmensből megnyitott feliratkozók új ablakban, vagy a nyitóképernyőn jelenjenek meg Keresés listákban - a keresősáv megjelenik a nyitóképernyőn CRM feladatok - a CRM feladatok listája megjelenik a nyitóképernyőn Nyomtatandó DM levelek - a nyomtatandó DM levelek megjelennek a nyitóképernyőn Óra - a pontos idő megjelenik a nyitóképernyőn További beállítási lehetőségek: Automatikus frissítés gyakorisága: perc Beállítás hatásköre: Ez akkor nagyon hasznos, ha egy fiókon belül több felhasználónak ugyanazt a dinamikus opciók szeretné beállítani.

A beállítás hatókörénél azok a felhasználók vannak bejelölve, akiknél a nyitóképernyő beállításai teljesen megegyeznek. Az egyes elemek megjelenés a nyitóképernyőn: Keresés listákban 1.

dinamikus opciók