Hogyan juthatn a számítógépemre a Bitcoin miner vírus?

Bitcoin vírus. Mi is az a zsarolóvírus? Hogyan maradhat védett ellenük? | ESET

Tartalom

  A bitcoinbányákat is elérte a koronavírus-pánik Portfolio Cikk mentése Megosztás Bezártak egy kínai bitcoin-farmot a koronavírus miatt.

  A koronavírus a Bitcoint bitcoin vírus elérte, összeesett az árfolyam Portfolio Cikk mentése Megosztás Befektető legyen a talpán, aki az elmúlt három hétben nyugodtan tudott aludni, hiszen a koronavírus globális terjedésével kapcsolatos hírek miatt hatalmas volatilitást mutattak a részvénypiacok, de más eszközök, így a Bitcoin árfolyama is hullámvasútra került. A múlt héten két nap alatt felére zuhant a világ legnépszerűbb kriptodevizájának árfolyama, erősen megkérdőjeleződik a teória, mely szerint a Bitcoin valóban bitcoin vírus menedékeszköz funkciót ellátni. A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is. A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire.

  Más kriptobányász-hardvert áruló cégek pedig a szolgáltatásukban való késésre, kiesésre figyelmeztettek — írja a Coin Telegraph. A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.

  A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet Átmenetileg bezár a BTC.

  stratégia mutatók nélkül

  A vezető azt állítja, hogy nem személyzeti bitcoin vírus vannak a leállásnak, hiszen senki nem betegedett meg a cégüknél és a karbantartók közül senki nem hagyta el a régiójukat a karantén beiktatása előtt. Azt nem tudni, hogy miért állították le a bitcoin-bányát azon kívül, hogy vélhetően a koronavírussal összefüggésben történt az eset.

  bináris opciók mi mm

  A bitcoin-farmok rengeteg energiát használnak fel és kifejezetten sok működik belőlük Belső-Mongóliában, Hszincsiangban, Szecsuanban és Junnanban a tartományokban elérhető olcsó áram miatt. Vélhetően az energiaellátás zavartalan biztosítása miatt szálltak rá a bányára.

  • Cikkek a következő címkével: Kriptovaluta
  • Scamcoinok Zsarolás Légy óvatos a zsarolási támadásokkal, ahol idegenek zsarolnak a bitcoinjaidért cserébe.

  A vírus és az ezt követő karanténok miatt figyelmeztetést adtak ki a legnagyobb kriptobányász-cégek is. A járvány pont akkor tombol, amikor a bitcoin vírus a feleződéshez közelít; az esemény körülbelül napon belül fog megtörténni. A legtöbb elemző arra számít, hogy komoly mozgásokat okoz majd a feleződés a bitcoin árában.

  jövedelem az interneten beruházások nélkül 2020 új