Kйrdйsek йs vбlaszok

Bin opciót

Tartalom

  az internetes pénzkeresés népszerű módjai

  Apachevagy a PHP-t más CGI wrapper-ekkel szeretnék használni biztonságos chroot és setuid környezet kialakítása érdekében. Ez a forma magával vonja azt, hogy a PHP-t a szerver cgi-bin könyvtárába lett telepítve. Általában a feldolgozók megnyitják, és lefuttatják az első paraméterként adott fájlt.

  opciós kereskedési képzési program

  Bin opciót meg az alábbi lehetőségeket a különböző kombinációkhoz! Ha a kiszolgáló nem engedélyezi az átirányításokat, illetve ha nincs módja biztonságos átirányítással küldeni a kérést a PHP számára, megadhatod az --enable-force-cgi-redirect opciót a "configure" szkript számára.

  Az átirányítás beállítása Apache alatt az AddHandler és Action direktívákkal történik lásd lentebb. Ehelyett a PHP csak akkor fog elfogadni egy ilyen kérést ha egy szerver átirányításban kapta.

  mit jelent az opciós kereskedés

  Ha a webkiszolgálód semmilyen módon nem közli, hogy ez egy direkt vagy átirányított kérés volt-e, nem használhatod ezt az opciót, így valamelyik másik módot kell használnod. Hardver pénztárca például valamilyen beállítási hiba miatt a szkriptek ahelyett, hogy lefutnának hagyományos HTML dokumentumokként jelennek meg, mindenki számára tisztán látható bin opciót kódolási technikáid és pélsául adatbázis jelszavaid.

  Ezért néhány rendszeradminisztrátor inkább egy külön könyvtárat jelöl ki, bin opciót csak a PHP CGI által elérhető, és így mindig feldolgozásra kerül és nem jelenik meg a szkript kódja.

  hogyan lehet pénzt keresni az interneten kezdőknek

  Az egyetlen igazi hátránya ennek az opciónak az, hogy minden PHP szkript első sorának egy ehhez hasonló sort kell megadnod:! Ráadásul minden PHP szkriptnek futási jogot kell adni.

  millió könnyű kereset

  Azaz úgy kell eljárni, mint bármilyen más nyelven megírt CGI programmal, amit Perl, sh vagy és a!