Baikal kereskedés

RÓLUNK Cégismertető Gazdasági tevékenységünket ben kezdtük, amikor is a rendszerváltás után Magyarországon — magánvállalkozásként - elsőként kaptuk meg a lőfegyver-lőszerforgalmazási engedélyt.

baikal kereskedés internetes kereső webhely audio bolygója

Megnyitottuk a Harmónia első vadászboltját, mely kezdete volt egy cégcsoport kialakításának. Ez a folyamat napjainkban is tart: ma  17 vadászbolttal és egy nagykereskedelmi egységgel a legnagyobb lőfegyvert, lőszert és optikai eszközöket, éjjellátókat, valamint vadászati kiegészítőket, ruházatot forgalmazó szervezet vagyunk Magyarországon, de az idők folyamán tevékenységi körünk jelentősen bővült.

baikal kereskedés internetes kereset előleg nélkül

Cégismertető Mivel a kezdetek óta forgalmazunk számítástechnikai eszközöket is, természetesen a tevékenységünk folyamán a legmodernebb számítástechnikai berendezések és szoftverek állnak rendelkezésünkre. Baikal kereskedés szerverünk van, 22 számítógép terminál összekötésével hálózatban dolgozunk, magasan kvalifikált személyi és technikai állományunk lehetővé teszi bármely hiba azonnali és szakszerű, házon belüli elhárítását.

Kevés pénzzel is eredményesek lehetünk a tőzsdén

Cégünk komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, baikal kereskedés munkánkat minél magasabb színvonalon végezhessük.

Ennek eredményeképpen a Harmónia 91 Kft. Bejegyzésre kerültünk a Közbeszerzések Tanácsa által vezetett minősített ajánlattevők listájába.

baikal kereskedés jelek a perc opciókról