Rendszerfrissítés emlékeztető és új targetálási opció - Powered by Kayako case Help Desk Software

Ujj opció

Tartalom

  Szerző: Adverticum Zrt.

  ujj opció bináris opciók indikátorai 60 másodpercig

  Ahogy arról már pénteken beszámoltunk, az Adverticum AdServer folyamatos fejlesztésének legújabb eredményeként, a rendszer 2. Ezek a megoldások a heti hírleveleinkben rendszeresen bemutatásra kerülnek.

  Első alkalommal az új targetálási opcióról esik szó, amellyel mobil készülékekre célozhat a WURFL adatbázis alapján.

  ujj opció ár mozgási diagram a bináris opciókhoz

  Rendszerfrissítés szerdán hajnalban Az AdServer 2. A tervezett 2 órás rendszerfrissítés alatt a szabályozórendszert is leállítjuk körülbelül 1 órára, így az nem fogja ellenőrizni a kampányok futását. Erről bővebben  ezen ujj opció linken  olvashatja rendszerfrissítési hírlevelünket.

  ujj opció tisztességes kereset az interneten befektetés nélkül

  Az adatbázis AdServer-be való implementálásával a felhasználók készülékei a korábbinál részletesebb módon is célozhatóvá válnak, például a hardver paraméterekre való célzással. A targetálási feltételek között beállíthatja a készülékmodell nevét, operációs rendszerének, böngészőjének típusát, képernyőméreteit, de olyan tulajdonságok szerint is targetálhat, mint például tablet-e a készülék, Qwerty billentyűzete van-e, videó streaming-et támogat-e a készülék.

  ujj opció a migdal kereskedés hivatalos honlapja

  Az új targetálási opcióról ezen a linken olvashat bővebben, míg az adminfelületen az Egyszerű és az Összetett targetálási opciók között lesz elérhető az új opció a rendszerfrissítést követően.