Visszajelzés

Token fejlesztés. Mi az a token? - meghatározás a techopedia alapján - Fejlesztés -

Tartalom

  token fejlesztés

  Legfontosabb Fejlesztés Mi az a token? A token egy speciális keret, amelyet a csomópontról token fejlesztés csomópontra továbbítanak egy gyűrűhálózat körül.

  Identifies the intended recipient of the token. Az azonosító jogkivonatokban a célközönség az alkalmazáshoz rendelt alkalmazásspecifikus azonosító, amely a Azure Portalban van hozzárendelve az alkalmazáshoz. Az alkalmazásnak ellenőriznie kell ezt az értéket, és el kell utasítania token fejlesztés jogkivonatot, ha az érték nem egyezik. Your app should validate this value and reject the token if the value does not match. Identifies the security token service STS that constructs and returns the token, and the Azure AD tenant in which the user was authenticated.

  Amikor eljut egy olyan csomóponthoz, amelynek adatot kell továbbítania, a csomópont megváltoztatja a tokent adatkeretbe, és továbbítja azt a címzettnek. A zseton elengedhetetlen a zsetongyűrű-hálózat belső működéséhez.

  A Techopedia magyarázza a Tokent A tokent egyszerre csak egyetlen csomópont kezelheti. A jogkivonat hordozója kizárólag adatot küldhet a hálózaton keresztül a hálózaton belüli címzett csomópontnak. A token hordozója felírja a címzett címét és az elküldendő adatokat, majd elküldi a sorozat következő csomópontjára.

  token fejlesztés

  Amikor a feladó csomópont elküldi a tokent a következő csomópontra, akkor a csomópont leolvassa a címet. Token fejlesztés ez a csomópont nem a címzett, akkor elküldi az adatokat a következő csomópontnak és így tovább. Végül, amikor a címzett csomópont elolvassa az adatokat, és tudja, hogy a címzett, akkor az adatokat veszi, és visszaküldi a tokent a feladó címére egy üzenettel, amely jelzi, hogy az adatok érkeztek.

  token fejlesztés

  A token használata után egy csomópont visszaadja azt a hálózathoz, így más csomópontok használhatják. Bár a token gyűrű továbbítása lassúnak tűnik, a felhasználók ritkán veszik észre, mert az adatkommunikáció gyorsan megtörténik.