Másolatok leválogatása az ADF használatával

Start opció. 🥇 Hogyan lehet eltávolítani az „Alvó” opciót a Windows 10 Start menüjéből

109% profit irányfüggetlen opció kereskedéssel

Vagyis az aktuális ékezetes színt alapértelmezés szerint nem alkalmazza a Trendkövető kereskedési stratégia, a tálca és a cselekvési központ. Erről már részletesen megvitattuk a a Start, a tálca és az akcióközpont színének megváltoztatása útmutató.

bináris opciók 60 másodperc alatt

Azonban sok olyan felhasználó, aki áttekintte az útmutatónkat, azt jelentette nekünk, hogy a Start, tálca és akcióközpont opció szürkén start opció meg, és nincs mód arra, hogy bekapcsoljuk. Szerencsére ezt a kérdést meglehetősen könnyű megoldani.

hogyan lehet csökkenteni a bináris opciós kereskedés kockázatát

Ez akkor fordul elő, ha tévesen konfigurálta az ablakmódot. Pontosabban, az opció szürkén jelenik meg, amikor a Világos Windows módot választotta.

online bevételek a véleményekről

Így engedélyezheti a szürke Start, tálca és akcióközpont lehetőséget. Lépés 2: Görgessen le az oldalon. Válaszd ki a sötét or szokás lehetőség a Válassza ki a színlistáját, és állítsa be az alapértelmezett értéket Windows mód nak nek sötét fontosmajd start opció be a alapértelmezett start opció nak nek sötét or fény nem számít.

dolgozzon az interneten mellékletek áttekintése nélkül

Lépés 3: A Start, a tálca és a action center opcióknak elérhetőnek kell lenniük. Kapcsolja be, hogy láthassa rajta az aktuális ékezetes színt.

pénzt keresni az interneten az androdon

Kiválaszthatja a sötét Windows módot, vagy beállíthatja a normál Windows témát, hogy az opció elérhető legyen. Így lehet alkalmazni a szokásos Windows témákat.

Kapcsolódó kérdések: Az automatikus alvó üzemmód letiltása a Windows 10 rendszerben. Alternatív Csoportházirend-módszer Alternatívaként a Csoportházirend-szerkesztőt is használhatja az alvás opció eltávolításához. Nyissa meg a csoportházirend-szerkesztőt a Start menü "Csoportházirend szerkesztése" elemének keresésével. A jobb oldali panelen keresse meg és kattintson duplán az "Alvás megjelenítése az energiagazdálkodási lehetőségek menüben" irányelvre annak megváltoztatásához. A házirend tulajdonságai ablakban válassza a "Letiltva" opciót, hogy ne jelenjen meg az alvás opció a Start start opció.

Lépés 2: Görgessen le az oldalt a telepített témák megtekintéséhez. Kattintson a A windows téma nem a Windows light alkalmazásához.

pár a binárban

Terjeszteni a szeretetet.