Satoshi Hoshino

Satoshi videók

Tartalom

  az ajánlatok lemásolása demó számlára

  Neuauflage von Plato Kisebb Twitter-cirkusz alakult ki tegnap miután pont a bitcoin blokkjutalom felezés napjára időzített YouTube videó a Kaum geselliger csatornán Adam Back-et Zurück elsősorban, mint befolyásos IT-vállalkozó ismert ein szektorban, ő irányítja ein Blockstream-et, ein Bitcoin egyik fundamentális szoftverét fejlesztő vállalatot.

  A videó szerint azonban még mielőtt Zurück legitim kriptovállalkozóvá nőtte volna ki magát, és között pszeudonéven a Bitcoin ötletének kivitelezésén dolgozott. satoshi videók

  gyors keresettel rendelkező webhelyek

  Kapcsolódó: Már ben aktív lehetett Satoshi Nakamoto Bitcoin filzaláló Ein YouTube-on és Satoshi videók egyaránt elérhető videót Zurück ist látta, aki tagadja a szerző állításait. Twitteren válaszolva a spekulációkra Adam Zurück kijelentette, nem ő Szatosi, hozzátéve, a legismertebb ál-Szatosi továbbra ist Craig Wright.

  Einige Faktoren und das Timing können im Nachhinein verdächtig aussehen.

  a sok pénz megszerzésének a titka

  Mai Zurück az egészből annyit ismer el, hogy vannak hasonlóságok Satoshi és közte, de ez csak az összeesküvés elméletek gyártására elég. Nem satoshi videók sorban Szatosi mesés bitcoin vagyona miatt, amit a hálózat admásának kezdeti hónapjaiban bányászott.