JOICHI ITO = SATOSHI NAKAMOTO

Satoshi regisztráció, Megingott a bitcoin Satoshi visszatérésének hírére | Kripto Akadémia

Tartalom

  satoshi regisztráció

  Megosztom A Bitcoin 11 éves, azonban még mindig nem tudjuk, hogy ki lehetett a rejtélyes alapító, aki innovatív, sőt, egyenesen zseniális rendszert, pénzügyi megoldást adott a világnak. Mi mindenesetre most eljátszunk a gondolattal, miszerint Satoshi előkerül, a világ elé áll, és talán némi magyarázatot is fűz a munkájához, megerősíti, vagy megcáfolja feltételezéseinket.

  satoshi regisztráció

  A tárcáiban tartott jelentős, sőt csillagászati bitcoin mennyiség megmozdítása kellően erős bizonyíték lehet, illetve nyilván más eszközökkel is rendelkezne önmaga igazolásához. Bár munkatársaira nem biztos, hogy számíthatna személyazonosságának ellenőrzéséhez, hiszen a beszámolók szerint nem találkozott egyikükkel sem, illetve szinte semmit sem árult el magáról. Most azt kérdezzük olvasóinktól, hogy… …te mit kérdeznél Satoshitól?

  satoshi regisztráció

  Satoshi regisztráció rossz válasz, bármilyen kérdés érdekes, hiszen minden kérdés állítás is egyben, ami sokat elárul olvasóink gondolatvilágáról a Bitcoin kapcsán. Jöhetnek gazdasági, technikai, bármilyen egyéb természetű kérdések egyaránt!

  satoshi regisztráció