Mit jelent a görgetés (roll-over)? | Videós útmutató | Plus

Roll opciók

Facebook Teljes egészében lebeszélhető a Vodafone új Rock 'n' Roll előfizetésének alapdíja Nem sokat késett a konkurencia díjcsomag-felezős ajánlataira adott válasszal a Vodafone.

A.S.C.O. - Ofensiva

Az előfizetéses Rock n Roll díjcsomaghoz választható új, Max elnevezésű opció megjelenésével lebeszélhetővé válik a bruttó Ft-os havídíj egésze, így az optimálisan telefonálók akár Ft-os telefonszámlával is megúszhatják az adott hónapot, a sokat telefonálók pedig Ft-tal kevesebbet fizetnek hívásaikért.

Nem sokat késett a konkurencia díjcsomag-felezős ajánlataira adott válasszal a Vodafone.

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?

Az előfizetéses Rock 'n' Roll díjcsomaghoz választható új, Max elnevezésű opció megjelenésével lebeszélhetővé válik a bruttó Ft-os havídíj egésze, így az optimálisan telefonálók akár Ft-os telefonszámlával is megúszhatják roll opciók adott hónapot, a sokat telefonálók pedig Ft-tal kevesebbet fizetnek hívásaikért.

A Vodafone már jó ideje különböző opciók keretein belül nyújt kedvezményeket az előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára, gondoljunk csak a kedvezményes vezetékes beszélgetési lehetőséget biztosító Fixre, vagy a csúcsidőben akár 6 Ft-os percdíjat biztosító Csúcsra.

roll opciók opciók bemutató számla 24

Az új Max opció havidíja a többihez hasonlóan bruttó Ft. Az új díjcsomag különlegessége, hogy a teljes díjkedvezmény ellenére percdíjai pontosan megfelelnek az alap Rock 'n' Roll díjcsomagnak. A legmagasabb fizetendő percdíj csúcsidő, más mobilhálózat bruttó 56,25 Ft a Vodafone előfizetéses ügyfelei számára.

roll opciók CC stratégia a bináris opciókról

Ha az ügyfél csak SIM kártyával vásárolja a Rock'n'Roll Max tarifacsomagot, akkor most ezt az aktiválási díj elengedésével, hűségnyilatkozat nélkül teheti, meghatározatlan időre. Ezzel a lépéssel a Vodafone most a magyar mobilpiac közel 80 százalékát uraló feltöltőkártyás tábor számára is lehetővé tette, hogy havidíjas konstrukciót válasszanak, s élvezhessék azokat az előnyöket, amelyeket korábban a havidíjas ügyfelek kaptak meg, például a kedvezményes készülékvásárlási lehetőségeket és a plusz szolgáltatásokat GPRS Internet.

roll opciók f kövesse a bináris opciókat

Nem vehető igénybe az opció kedvezménye az SMS szolgáltatásokra, értéknövelt szolgáltatások havidíjára pl. GPRS roll opciók emelt díjas szolgáltatásokra.

Megállapodási feltételek A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.