Tradersway Pénzvisszafizetések | Mindenkinél jobb ajánlatot kínálunk - Cashback Forex

Pip opciók

Tartalom

  Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?

  A tagok hobbija, kedvteléseit, vagy hosszú távon ez az alapvető kap származott. A kereskedési helyszínen. Tehát a honlap design tekintetében. Ön folyamatosan növekszik.

  PIP Glass Camera having facility for making such wonderful camera effects using your photo and having more facility with Glass effects. How to Used : 1.

  Now you can having option for taking your photo via gallery as well as camera. After selecting your photo you can having your photo in phone camera effects directly with one Glass frame pip.

  pip opciók

  You can also set another pip phone via selecting PIP option. You can also change the photo via camera as well as gallery. Have Fun!

  pip opciók

  PIP Glass kamera hatását több üveg keret pip opciók hatások, és könnyen lehet beállítani a fényképet Üveg kamera hatásokat. PIP Glass kamera, amelynek eszköze az ilyen csodálatos kamera hatását használja a fotó, és több lehetőség Glass hatásokat.

  pip opciók

  Hogyan Használt: 1. Először meg tudja nyitni alkalmazása PIP Glass kamera.

  pip opciók

  Most, amelynek lehetőség szedését fotó keresztül galéria, valamint a kamera. Miután kijelölte a fotón, amely a fényképét telefon kamera hatását pip opciók egy üveg kerettel pip.

  pip opciók

  Azt is beállíthatja másik pip telefonra kiválasztása PIP opciót. Azt is megváltoztathatja a fényképet A fényképezőgép valamint galériában.

  A kép a képben funkció használata bizonyos eszközöknél A kép a képben PIP funkció lehetővé teszi YouTube-videók nézését a mobileszközön lévő egyéb alkalmazások használata közben. A kép a képben funkció a videót egy kicsi lejátszóban jeleníti meg, amely a kezdőképernyőn szabadon mozgatható, és az alkalmazások elé helyezhető. Ha bekapcsolod ezt a funkciót, akkor a mobileszközön lévő egyéb alkalmazások használata közben is folytathatod a YouTube-videók nézését.

  Érezd jól magad!