Tervlapsablonok

Opciós séma

Tartalom

  Ha egy Tervlapsablont szeretne megnyitni, kattintson kétszer a nevére a Tervlapkönyvben.

  Alapértelmezés szerint minden tervlap és tervlapsablon új lapon vagy ablakban nyílik meg. Új Tervlap vagy Tervlapsablon megnyitásakor az felülírhatja az éppen nyitott tervlapot vagy tervlapsablont, vagy megnyitható új lapon.

  mi a trendvonal statisztika

  Alapértelmezett Tervlapsablon Alapértelmezésben az új Tervlapok a Tervlapsablonok egyikét használják. Az alapértelmezett Tervlapsablon egy kis szamárfüllel van megjelölve.

  tőzsdei stratégiák az opciós piacon

  Tervlapsablon rajzfelirata Az alapértelmezett tervlapsablonok tartalmaznak gyakran használt feliratokat, amelyek állhatnak 2D-s rajzi opciós séma és szövegekből, opciós séma az Automatikus szöveg fogalmát is.

  Az Automatikus szövegek speciális, előre meghatározott, a program által automatikusan létrehozott szövegek.

  kereskedési demo számla bináris opciók

  Lásd még: Opciós séma szöveg. A lenti tervlapsablon feliratában például több Automatikus szöveg is található: a Terv neve, a Rajz neve, a Terv státusza és a Tervlap azonosítója, valamint egyszerű szövegelemek és egy embléma.

  hogyan lehet gyorsan keresni nem sok pénzt

  A felirat módosításához vagy létrehozásához a Tervlapsablont kell megnyitni, és a 2D-s szerkesztési és szöveges eszközökkel lehetséges a tartalmat hozzáadni vagy módosítani. Egyébként a sablon elemek saját színükben jelennek meg.

  Felületi konszignáció készítése A Felületi konszignáció az Elemlisták és az Anyaglisták mellett a harmadik interaktív konszignáció.

  A sablon elemek a tervlap alatt vagy felett való megjelenítéséhez válassza a kívánt opciót a Tervlapsablon beállításai panel Név és méret területén.

  Ez a beállítás hatással van a Pauszként használt Tervlapok sablonelemeire is.

  opciók kockázatmentes tranzakciók

  Ha a Tervlapot Pauszként mutatja, minden Tervlapsablon elem a Pausz részeként fog megjelenni. All rights reserved.

  Szerző: Billzone. A