Miben segíthetünk?

Opciók tetején. Dokumentum nagyítása vagy kicsinyítése

Tartalom

  Itt állítható be az, hogyan jelenjen meg a térkép és minek kell megjelennie. A térkép méretének beállítása: A jelölőnégyzet ki van választva - az egész képernyőn mutatja a térképet. A jelölőnégyzet nincs kiválasztva - az autóval kapcsolatos információk, például az utastér hőmérséklete és a lejátszott média jelenik meg opciók tetején képernyő alján és tetején. Itt állíthatja be, hogyan kell megjelennie a térképnek a képernyőn: Észak fent - a térkép mindig az északot mutatja a képernyő tetején. Az autó szimbólum a vonatkozó irányba mutat a képernyőn.

  A beállítások gyors módosítása androidos telefonon A beállítások gyors módosítása androidos telefonon A Gyorsbeállítások funkcióval a telefon bármelyik képernyőjéről hozzáférhet beállításaihoz, és módosíthatja is őket. A gyakran módosított beállításokhoz való hozzáférés érdekében felveheti vagy áthelyezheti őket a Gyorsbeállítások közé.

  Megjegyzés: A lépések némelyike csak az Android es és újabb verzióin működik.

  opciók tetején késő-e befektetni a kriptába

  További információ az Android-verzió ellenőrzéséről. A Gyorsbeállítások megnyitása Az első pár beállítás megkereséséhez csúsztasson lefelé a képernyő tetejéről.

  opciók tetején hogyan keres pénzt az ooo

  Opciók tetején összes gyorsbeállítás megjelenítéséhez csúsztasson ismét lefelé. A beállítások be- és kikapcsolása Koppintson a kívánt beállításra annak opciók tetején vagy kikapcsolásához.

  A kikapcsolt beállítások halványan jelennek meg.

  A WhatsApp beállításaiban egyszerűen kezelheted az értesítési preferenciáidat. Itt lehetőséged van módosítani az üzenetek, csoportok és hívások értesítéseinek típusát ezek kiválasztásával: A bejövő és a kimenő üzenetek párbeszédhangjainak be- és kikapcsolása. Értesítési hangok vagy csengőhangok.

  A beállításokhoz kapcsolódó további lehetőségek megjelenítéséhez tartsa rajtuk az ujját. Beállítás hozzáadása, eltávolítása vagy áthelyezése Csúsztasson kétszer lefelé a képernyő tetejéről.

  Fontos: A beállítások a telefon típusától függően eltérhetnek. Ha további információra van szüksége, forduljon az eszköz gyártójához. Nyissa meg a telefon Beállítások alkalmazását. Koppintson a Hang Ne zavarjanak Automatikus bekapcsolás lehetőségre.

  A bal alsó részen koppintson a Szerkesztés elemre. Tartsa lenyomva a beállítást. Ezután húzza oda, ahová helyezni szeretné.

  Beállítások felismerése A következő ikonok jelennek meg a képernyő jobb felső sarkában vagy a Gyorsbeállítások között. Nevük és leírásuk megtekintéséhez csúsztasson kétszer lefelé a képernyő tetejéről. Wi-Fi- Bluetooth- és mobiladat-kapcsolat.

  opciók tetején lehetőségek listája erődök