Kezdeti beállítások

Opciók regisztrációja, Kezdeti beállítások

A faxinformációk beprogramozásáról lásd a Faxinformációk regisztrálása című részt. Az alapbeállítás Ki. Ha a felhasználói paraméterek között a "Be" opciót választja, használhatja a kapuőr szervert.

Hozzon létre fiókot a böngészőn keresztül

Lásd: "Paraméter beállítások" opciók regisztrációja kapcsoló, 0. Ügyeljen arra, hogy más karakter ne szerepeljen.

Nyomja meg a [Faxbeállítások] gombot.

opciók regisztrációja

Nyomja meg a [Kezdeti beállítások] gombot. Nyomja meg a [H. Nyomja meg a [Módosítás] gombot a tulajdonságokhoz.

Kupon doboz megjelenítése a vásárlási folyamat során: itt tudjuk beállítani, hogy lehessen-e kupont beváltani a Kosár és pénztár oldalon. A minimális vásárlási megbízás értéke: ha itt 0-nál nagyobb értéket ad meg, akkor addig nem engedi a vásárlót továbblépni a pénztár folyamatra, amíg el nem éri ezt az értéket.

Írja be az IPv4 címet vagy host nevet opciók regisztrációja saját telefonszámot, majd nyomja meg a [OK] gombot. Nyomja meg az [OK] gombot. Ha a felhasználói paraméterek között a "Be" opciót választja, használhatja a SIP-szervert. Lásd: "Paraméter beállítások" es kapcsoló, 1-es bit.

opciók regisztrációja

Alfanumerikus szimbólumokat kisbetűk és nagybetűk és szimbólumokat ";", "? Számokkal és pontokkal. A helyes IPv4 címek megismeréséhez forduljon az adminisztrátorhoz.

opciók regisztrációja

Nyomja meg a [SIP beállítása] gombot. A proxy kiszolgáló közvetíti a hívási kérelmeket és válaszokat.

opciók regisztrációja

Az átirányító szerver feldolgozza a célállomás-lekérdezésekre irányuló kéréseket. A nyilvántartó szerver tárolja a felhasználó helyére vonatkozó információt amely megfeleltethető nyilvános telefonhálózatra kötött telefonokkal vagy faxkészülékekkel egy IP hálózaton. Adja meg, hogy alkalmazzon-e a készülék SIP digest hitelesítést.

Telekom Gyorsfizetés

Ha a [Be] beállítást választja, akkor adja meg a jelszót legfeljebb karakterrel. Válassza ki a regisztrálandó átjárót. Ha új átjárót regisztrál, nyomja meg a [Nincs regisztrálva] gombot.

Nyomja meg a [Módosítás] gombot az "Előtag" vonatkozásában. Adja meg az előtagot a számgombok segítségével, majd nyomja meg az [OK] gombot. A meglévő előtag módosításához nyomja meg a [Törlés] gombot, majd írja opciók regisztrációja az új előtagot.

Mit kell tudni a drónokról?

Előtag olyan dokumentumnál használható, amelyet átjáró segítségével küldenek G3 faxra. Ha az IP-Fax számánal első néhány számjeyge és az átjáróra jellemző előtag azonos, a dokumentumokat az átjáró regisztrált számával lehet elküldeni.

Mennyibe kerül a Telekom Gyorsfizetés használata? Regisztráció A regisztráció minden esetben díjmentes. Felhívjuk figyelmed, hogy ha a regisztrációt nem vásárlással egybekötve kezdeményezed, akkor a folyamat során a regisztrált bankkártyán validálás miatt 5 Ft zárolásra kerül, melyet a regisztráció véglegesítése után felszabadítunk.

Ha például a fork bináris opciók mintája és a 04 is ájáróként lett regisztrálva és a számot is megadta, a dokumentumok továbbítása olyan átjáró segítségével történik, amelynek előtagja Ha az átjárókat az IP-Fax célállomástól függetlenül kívánja használni, regisztrálja csak az átjárók címeit előtag nélkül. Válassza ki a protokollt. Az "Átjáró címe" vonatkozásában nyomja meg a [Módosítás] gombot. Adja meg az átjáró címét, majd nyomja meg az [OK] gombot.

Gyakran ismételt kérdések Fiók létrehozása és az első bejelentkezés A Clever4CARE portál egy oldal, ahol az összes távközlési és hosting szolgáltatását kezelni tudja - ez a rész VoIP megoldásokat veszi górcső alá. Az összes paraméter megadásától kezdve, a regisztráción keresztül a biztonsági korlátok konfigurációjáig mindent magad állíthatsz be.

Törlés Nyomja meg a [Faxbeállítások] gombot. Nyomja meg a [Törlés] gombot, opciók regisztrációja válassza ki a törlendő átjárót.

Nyomja meg az [Igen] gombot a jóváhagyást kérő üzenetablakon. Ha nem akarja törölni az átjárót, nyomja meg a [Nem] gombot. Nyomja meg a [Kilépés] gombot.

opciók regisztrációja

E-mail beállítás Állítsa be, hogy bekapcsolja-e az "e-mailt" a fax funkciókban. Állítsa be, hogy bekapcsolja-e a "mappát" a fax funkciókban.