Opciók pozíciószámítása,

A címben feltett kérdésre a válasz röviden: NEM.

Ashjaee Javad ban megjelent cikkének alábbi fordításából megtudhatja, mi rejlik eme jelenségek hátterében. Amikor a két rendszer opciók pozíciószámítása tervezőasztalon megszületett a lehetséges alkalmazók között a hadsereg szerepelt, a geodéták ekkor még "nem voltak képben".

Az eredeti célnak mindkét rendszer tökéletesen opciók pozíciószámítása. Centiméter szintű pontosság biztosításához azonban szerencsésebb a CDMA technológia. A Opciók pozíciószámítása vevő "dolga" alapvetően az, hogy megmérje a távolságot a műholdak és a vevő antennája között, és ezen adatok ismeretében számítsa ki az antenna koordinátáit.

Alapvető funkciók röviden

A távolságot annak az időnek a megmérése alapján határozza meg, amely szükseges ahhoz hogy a jel eljusson a műholdtól a vevő elektronika szívébe, a jelfeldolgozó egységbe.

A műhold által kibocsátott jel útja két részre bontható: 1.

  • Befektessen egy bináris opciós kereskedőbe
  • Lehetőségek a mai napra

A műhold és a vevő antennája közötti szakasz közvetlen út 2. A vevő antennája és a jelfeldolgozó egység közötti szakasz belső út Az 1. Azt az időt ami a belső út megtételéhez szükséges, nevezzük belső jelkésésnek.

opciók pozíciószámítása hogyan lehet gyorsan 50 000-t elérni beruházások nélkül

Ha a belső jelkésés minden műhold esetében azonos, akkor nem okoz hibát a pozíció meghatározásban, mert az órahibához hasonlóan kiejthető. Ennek az az oka, hogy az út megtételéhez szükséges idő függ a frekvenciától is.

Hogyan kezdtem el opciókról tanulni?

Ha a vevő a pozíció számítása opciók pozíciószámítása nem veszi ezt figyelembe, akkor jelentősen romolhat a pozíció pontossága. A jó hír az, hogy a bázis vevő észlelésében is ugyanakkora hibát okoz a belső GLONASS jelkésés mint a roverben, ezért ez a hiba kiejthető. A rossz hír az, hogy ez nem mindig igaz.

opciók pozíciószámítása mi a neve annak, aki online keres pénzt

Egyrészt csak akkor azonos a két érték, ha a bázis és a rover vevő azonos gyártótól származik és azonos opciók pozíciószámítása. Másrészt még azonos típus esetén is lehetnek különbségek, amelyek eltérő nagyságú késést okoznak a jelekben.

A belső út megtételéhez szükséges idő ugyanis nem csak a frekvenciától, hanem a hőmérséklettől és a belső elektronika egyéb jellemzőitől is opciók pozíciószámítása. Ez a két tényező pedig még azonos típusú és szomszédos gyári sorszámú GNSS vevők esetében is különbözhet.

Ha nem tudjuk meghatározni a belső Glonass jelkésési idő műholdankénti értékét, akkor lehetetlenné válhat a pontos pozícionálás. Néhány gyártó még ma sem foglakozik ezzel a kérdéssel, egyszerűen feltételezi, hogy a felhasználó azonos típusú bázis-rover vevőpárt alkalmaz, és így elhanyagolható a hiba nagysága.

Amikor a bázis és a rover közötti belső késési értékek mégis érzékelhetően eltértek, akkor a GPS észlelés erősebb súlyozásával oldottuk meg a problémát. Néhány gyártó firmware-je nagy eltérés esetén egyszerűen figyelmen kívül hagyja a GLONASS észlelést, miközben opciók pozíciószámítása felhasználó erről mit sem tud.

opciók pozíciószámítása a legmegbízhatóbb kereskedési központok

Rosszabb esetben hibás opciók pozíciószámítása számít, miközben azt jónak értékeli, megtévesztve így a felhasználót. A legtöbb gyártó szerencsére jobb megoldást alkalmaz.

Minta-vevőkkel meghatározzák a vevőtípusra jellemző átlagos késés értékeket és azt a firmware-be programozva alkalmazzák. Ez az esetek túlnyomó többségében megfelelő pontosságot és megbízhatóságot eredményez. Mi a Javad GNSS vevőiben megbízhatóbb megoldást alkalmazunk, mivel folyamatosan és valós időben határozzuk meg a belső út hosszát 0.

Kifejlesztettünk egy szabadalmaztatott hardvert a Triumph chipen belül, amely ezt elvégzi számunkra. Ezt az opcionális képességet 0.

Bejelentkezett felhasználók

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a 0. A felhasználó így hatékonyságnövekedést érhet el. Megjegyzés: a cikk egyes állításai ban igazak voltak. Ma is igazak-e? Nem tudhatjuk biztosan, hiszen a Javad-on kívül mindössze egy GNSS vevőgyártó honlapján találhatunk a probléma kezelésével kapcsolatos információt.

Fő navigáció

Bejelentkezett felhasználók Jelenleg 0 felhasználó és 2 vendég van a webhelyen. GeoMentor Kft.

A kereskedési adatok testreszabható grafikus ábrázolása lefedi az energiakereskedelem teljes spektrumát rövid és hosszú távra.

Telephely: Pécs, Diófa u.