Okos POS Készülék egy Készpénz-mentes Világért

Opció terminál

Tartalom

  az alkalmazás önmagában keres pénzt

  A terminállal való munkát segítő billentyűk A terminál billentyűjén beütött karakterek eljutnak egy programhoz, az pedig a karakterekre adott választ visszaírja a terminál képernyőjére. A programmal való kapcsolat két opció terminál, ezt full duplex működési módnak nevezzük.

  fogadási stratégia kezdőnek

  Ha a billentyűn leütött karaktert a vezérelt program fogadta, visszaírja a terminál képernyőjére — ekkor az megjelenik, ezt nevezzük visszhangnak echo.

  Látható, hogy a héjjal való kommunikáció folyamatos gépelést jelent, ezért maga a Unix terminál kezelő alrendszere, illetve a használt programok is biztosítanak olyan szerkesztési műveleteket amelyek felgyorsítják ezeknek a soroknak a gyors gépelését. Ezek a műveletek általában kontroll karakterekhez vannak rendelve.

  minta opciós szerződés

  Ezzel kapcsolatban lásd a PS1 környezeti változót. A terminál beállításait az stty paranccsal lehet megnézni illetve módosítani.

  pénzt keresni egy számlára

  A paraméterek terminál jellemzőket tartalmaznak, témánk szempontjából az első néhány sor tartalmazza azokat a kontroll karakter - terminál művelet hozzárendeléseket, amelyek a kernel terminál alrendszere kezel. Például a Ctrl-C karakterre a terminál az intr interrupt műveletet hajtja végre, azaz megszakítja a terminálon elindított, futó programot pontosabban jelzést küld, lásd a Jelzések című alfejezetet.

  bináris opciók stratégiája kezdőknek

  Az alábbi táblázat tartalmazza a fontosabb műveleteket: 2.