2.2.1 "Automatikus megújítás" opció

Opció megújítása

Tartalom

  trendmutató opciók

  Előfizetés megújítása Ha alkalmazást előfizetés alapján használja, a Kaspersky Endpoint Security az előfizetés lejártáig automatikusan adott időközönként kapcsolatba lép az aktiválási kiszolgálóval. Hírkereskedelmi chipek alkalmazást korlátlan előfizetés alapján használja, a Kaspersky Endpoint Security a háttérben automatikusan opció megújítása, hogy az aktiválási kiszolgálón vannak-e megújított kulcsok.

  Ha az aktiválási kiszolgálón egy kulcs áll rendelkezésre, az alkalmazás a korábbi kulcsot lecseréli rá.

  helyi bitcoin jüan

  Ily módon a Kaspersky Opció megújítása Security korlátlan előfizetése a felhasználó közbenjárása nélkül megújításra kerül. Ha az alkalmazást opció megújítása előfizetés alapján használja, akkor az előfizetés vagy az előfizetés türelmi időszaka lejártának napján a Kaspersky Endpoint Security értesíti, és felhagy az előfizetés automatikus meghosszabbítási kísérletével. Ilyenkor a Kaspersky Endpoint Security ugyanúgy viselkedik, mint amikor az alkalmazás kereskedelmi licence jár le : az alkalmazás frissítések nélkül működik, a Kaspersky Security Network pedig nem használható.

  legjobb bináris opciós stratégiák

  Az előfizetést automatikusan megújíthatja a szolgáltató weboldalán. Az előfizetés állapotát kézileg frissítheti a Licencelés ablakban.

  hogyan lehet nagyon gyorsan nagy pénzt keresni

  Erre akkor lehet szükség, ha az előfizetést a türelmi időszak után hosszabbította meg, és az alkalmazás nem frissítette automatikusan az előfizetés állapotát.