Grafika szerkesztése az Illustrator programban a Képkontúrozás használatával

Opció grafika

Tartalom

  Perspektivikus tipográfia Színek és minták A Illustrator számos testreszabható mintát biztosít, amelyekhez a Színtárak panelen keresztül férhet hozzá.

  A legfontosabb az, hogy a megfelelő opció grafika és módot válassza ki.

  bónuszok a bináris opciók kereskedéséért

  Az objektumok kitöltésére szolgáló mintázatok kitöltési mintázatok terve és mozaikjai különböznek az Ecsetek panelen lévő, görbékre alkalmazható mintázatoktól ecset mintázatok. A legjobb eredmény elérése érdekében a kitöltési mintázatokat objektumok kitöltésére, az ecset mintázatokat pedig objektumok körvonalazására használja.

  bináris opciók demo számla próbálkozás

  Gyors tippek a színek és minták grafikához való hozzáadásához A kitöltés és az ecsetvonás színeinek hozzáadása Kalligrafikus, szóró- grafika- mintázat- és sörteecset. Festés eszköz Színek és minták hozzáadása a könyvtárakból Szín panel könyvtárak Hozza létre saját színtárkészletét képekből vagy vektorokból Pipetta eszköz Egy vagy több szín módosítása a grafikában Grafika átszínezése opció a Tulajdonságok panelen Két vagy több szín keverékének alkalmazása Színátmenet opció grafika Színek alkalmazása és realisztikus grafika készítése Háló eszköz Különböző görbeszegmensek festése és a zárt görbék feltöltése különböző színekkel, mintákkal vagy színátmenetekkel Élő festés funkció és Formaépítő eszközök Új összetett alakzatok létrehozása egyszerű alakzatok egyesítésével Alakzatformáló eszköz Áttetszőség, maszkok, színátmenetek, keverések, hálók és minták Készítsen változó szélességű vonásokat, amelyekkel nagyon kifejező körvonalak hozhatók létre Szélességi eszköz.

  munka a kereskedelem mellett