MILYEN LEHETŐSÉG - Translation in English - designaward.hu

Milyen lehetőség

milyen lehetőség

Azzal sem vagyok tisztában, hogy mit ki üzemeltet, mert őszintén szólva eddig csak az irányvonal és a színészek érdekeltek. Nagy kedvencem a Rózsavölgy Szalon, a Hatszín teátrum, a Belvárosi színház, az Örkény színház, és még egy pár.

No, de milyen lehetőség is ez a lényeg.

milyen lehetőség

Mivel tudom, hogy anyagilag bajban lesznek, arra gondoltam, hogy egy, a műsortervükből képzeletbeli jegyeket áruljanak. Most ugyan szerencsére külföldön vagyok, de Magyarországon általában minden héten veszek két színház jegyet.

Milyen lehetőség van a CSOK későbbi kibővítésére?

Milliókkal nem tudok támogatni, de ezt a két jegyet ezután is szívesen megvenném, és ha a közönségük többi tagja is követné a példámat, az valami kis segítség lenne a nehéz napokban. Anyagi is erkölcsi is, mert nem csak némi bevételt biztosítana, hanem éreztetné a közönség szeretetét és megbecsülését is.

milyen lehetőség

A Facebook oldalamra is felteszem a felhívást, de mivel nem vagyok ismerősgyűjtögető típus ez legfeljebb annyiban lenne segítség, hogy megkérnék mindenkit, hogy ossza, ha egyetért. Ez szerintem úgy működne jól, ha sok színház kínálná eladásra a képzeletbeli jegyet, tehát mindenki kedvére tudna választani.

milyen lehetőség