Kétirányú lehetőség, Kétirányú vezeték nélküli töltőt teszteltek az USA-ban

üzleti tervek szerint hogyan lehet pénzt keresni népszerű stratégiák a turbó opciókhoz

Hirdetés A tesztet még február én végezték el, az eredményeket azonban csak nemrég hozták nyilvánosságra. A kutatók által kifejlesztett indukciós töltő 20 kilowattos teljesítménnyel, és 8 százalékos energiaveszteség mellett működött.

Az UPS áruszállítójában egy 60 kilowattórás akkumulátor található, amit a tesztben kétirányú lehetőség indukciós töltővel mintegy három óra alatt, szokványos vezetékes töltéssel pedig öt-hat óra alatt lehet teljesen feltölteni.

Nem csak gyors, hanem egyszerű is A tesztelt töltő nem csupán a rövidebb töltési idő miatt tenne jó szolgálatot, hanem azért is, kétirányú lehetőség úgy volt képes 92 százalékos hatásfok mellett működni, hogy a kettő töltőlap között 28 centiméteres légrés volt.

#ÉRETTSÉGI - 2020.03.30 - HÉTFŐ - Magyar nyelv és irodalom – A kommunikáció

Ez azt jelenti, hogy anélkül tölthetőek nagyobb hasmagasságú járművek is, hogy akár a töltőállomás, akár a jármű töltőlapját mozgatni kellene. A kétirányú töltési lehetőség pedig azt jelenti, hogy a járművek szükség szerint visszatáplálhatják az akkumulátoraikban tárolt energiát az elektromos kétirányú lehetőség, segítve annak stabilizálását magas energiaigény idején.

A kétirányú töltés ilyen célú használatát már például a Nissan is tesztelte Németországban.

Kearns arra az újságírói kérdésre reagált, hogy van-e hozzáfűznivalója Brüsszelnek ahhoz, hogy Magyarország leállította a gázszállításokat Ukrajna számára. Kearns emellett emlékeztetett, hogy semmilyen jogi akadálya nem lehet kétirányú lehetőség, hogy a Gazpromtól vásárolt földgázt bármelyik uniós vállalat továbbértékesíthesse, akár az unión belül, akár azon kívül. Arra a kérdésre, hogy hogyan tartja összebékíthetőnek az Európai Bizottság azt a látszólagos ellentmondást, miszerint ezzel egyidőben Brüsszel azt várja el a tagállamoktól, hogy az energiaellátás rövidtávú kockázatait kiküszöbölendő minél előbb töltsék fel gáztározóikat, Kearns mindössze annyit válaszolt, hogy ezt a kérdést Günther Oettinger energiaügyi biztosnak kellene feltenni, aki ma saját szóvivőjével együtt Berlinben éppen Ukrajna és Oroszország képviselőivel tárgyal az energiaellátás biztonságáról.

Az indukciós technológiával ez az eljárás is egyszerűbbé tehető kétirányú lehetőség. További tesztek következnek A projekt még közel sem ért véget, a technológiát ugyanis még további tesztek alá fogják vetni.

Az Oak Ridge Nemzeti Laboratórium munkatársai egyébként már ban is teszteltek egy 20 kilowattos vezeték nélküli autótöltő rendszert.

bináris opciók 5 perces stratégia hogyan lehet gyorsan és gyorsan pénzt keresni

Mára sikerült elérniük, hogy a töltés akár kilowatton is működjön, igaz sokkal kisebb légrés mellett — áll az electrive. Az UPS egyébként nem első alkalommal döntött úgy, hogy elektromos járművekkel kapcsolatos projektben vesz részt. Tagja egy várhatóan májusban elstartoló, okostöltők tesztelését célzó Egyesült Királyságbeli projektnek is.

pénzt mindig lehet keresni kereskedési platform bináris opciók áttekintéséhez

Korábban pedig azt is közölte, hogy önvezető járművekbe fektet.