Kriptográfiai rendszerek

Kriptográfiai kereskedelem

Tartalom

  milyen stratégiákat kell használni az opcióknál

  A tárgy felvétele előtt ajánlott a Biztonsági protokollok vihim tárgy teljesítése. A tantárgy célkitűzése A tárgy célja, hogy megismertesse a hallgatókkal az elektronikus kereskedelem biztonsággal kapcsolatos kihívásait, a lehetséges megoldások elvi alapjait, kriptográfiai kereskedelem a gyakorlati alkalmazhatóság kérdéseit.

  vegyen proft bináris opciókban

  A tárgy az elektronikus kereskedelem fogalmat tágan értelmezi, s általában vizsgálja az elektronikus adatfeldolgozás biztonsági problémáit, ideértve olyan területeket is mint az elektronikus szavazás vagy az RFID rendszerekkel kapcsolatos adatvédelmi kérdések. A tárgy integráló szerepet szándékozik betölteni azzal, hogy bemutatja a korábbi félévekben kriptográfiai kereskedelem kriptográfiai és biztonsági protokoll tervezési ismeretek használatát konkrét alkalmazásokban.

  mi hozhat további bevételt a szálloda számára

  A tantárgy részletes tematikája A nyílvános kulcs infrastruktúra PKI alapjai a nyílvános kulcs hitelesítés problémája, tanúsítvány, tanúsítvány-lánc, hitelesítés szolgáltató fogalma, kulcsmenedzsment kérdések, tanúsítvány visszavonási lista, optimalizációs technikák, az X. A tantárgy oktatásának módja előadás, gyakorlat, laboratórium előadás és tantermi gyakorlat a.

  A szorgalmi időszakban: 1 db házi feladat Az aláírás megszerzésének feltétele: házi feladat legalább elégséges 2 b.

  mennyit kereshet online

  A vizsgaidőszakban: szóbeli vizsga A vizsgajegy kiszámításának módja: 0. Elővizsga: -- Pótlási lehetőségek TVSz 16 2 : A házi feladatok különeljárási díj megfizetése mellett, a pótlási idõszak utolsó előtti napján 10 óráig adhatók le késedelmesen.