Munkák

FLASTER beton burkolat

IVANKA BETON

2010. 04. 01.

A FLASTER egy tradícionális motívumvilágból építkező beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas burkolat, amely az IVANKA által használt finombeton alapanyaból készül. A kortárs progresszív a kortárs anyaghasználathoz társított, ehhez a termékhez kikevert színpaletta adja meg és a kis és nagy modulokból építkező rendszer végtelen számú konfigurációs lehetőséget rejt magába. A burkolat különböző vastagságokban kapható, így falra padlóra vagy akár kocsibeálló alá is alkalmazható.

A színek egyedileg válagothatók össze egy 12 színből álló színpalettából, így mindenki a saját színkombinációjának kiválasztásával egyediesítheti padlóját. A színpalettán kívül akár egyedi színek is kikeverhetők azok számára, akik nem találják saját FLASTER padlójuk színét a meglévők között. A FLASTER nemzetközi sikerét jól mutatja, hogy nevezve volt a 2010 Elle Decoration International Design Award „Flooring of the Year” címre.

A FLASTER jelentős design magazinokba és weboldalakra került fel, mint az Elle Decor ( UK, France, Czech, India ), az Interior Design magazin ( USA ), Living Etc. ( UK ), www.designmilk.com , www.mocoloco.com, ennek köszönhetően a világ minden pontjáról érkeztek megkeresések a termé iránt. A sikernek köszönhetően került beépítésre a Liberty London beauty részlegére és megtalálható lesz a londoni olimpia újonnan épülő helyszínének két éttermében is.

Main_flaster_concrete_ivanka_01_
Main_ivanka_flaster_avantgarde_freestyle_mg_9072
Main_ivanka_flaster_avantgarde_freestyle_mg_9128_
Main_ivanka_flaster_londoncolor_mg_9064
Main_ivanka_flaster_starwars_mg_8944
Main_ivanka_flaster_starwars_p1120534__resize
Main_xx_ivanka_stand_100mother