Munkák

Urban Legend – városi biciklis ruházat

Geréby Zsófi

2011. 01. 01.

Lehet nejlonzacskót tekerni a derék köré, ha esik az eső, és sárhányó nincs a biciklin, mert az ugye nem szép. Lehet amúgy egyáltalán nem biciklizni, amikor esik az eső. Meg amikor túl hideg van, meg amikor túl meredek. Meg amikor túl sok a cucc, vagy túl szép a ruhánk. A bicikli választása a többi közlekedési eszköz felett általában nem racionális döntések sorozata, hanem szenvedély, függőség, passzió. Hosszú évek alatt, magam is szenvedélyes biciklistaként, minden megtett utam alatt keresem, kutatom a válaszokat azokra az egyszerűnek tűnő kérdésekre, hogy hogyan lehet egyszerre csinos és praktikus ruhában biciklizni.

Az UrbanLegend kollekció célja, hogy megteremtse a legideálisabb mikrokörnyezetet a bicikliző nőnek anélkül, hogy kompromittálná a stílusát.

A szabásvonalak, kényelmi bőségek kialakítása a maximális kényelmet, a zsebek a praktikumot hivatottak szolgálni. A kollekció darabjai professzionális sportruházati textíliákból készülnek, melyek lélegzőek, vízhatlanok és szélfogóak. Minden zseb, zipzár, fényvisszaverő felület kompromisszumok nélkül ötvözi a nőiességet és a kényelmet.

Main_night1
Main_night2
Main_night3
Main_lookbook_1
Main_lookbook_2
Main_lookbook_3
Main_lookbook_8
Main_reszlet1
Main_reszlet2
Main_reszlet3