Munkák

MEI KAWA 2011 tavasz/nyár férfiruha kollekció

Emese Kasza

2011. 01. 01.

A MEI KAWA 2011-es tavaszi-nyári kollekció letisztultságával, aprólékosan kidolgozott részleteivel és a 20-as évek eleganciáját megidéző finom gesztussal kínál új öltözködési alternatívát a ma emberének.

A kollekciót egészében tiszta forma- és naturális színvilág jellemzi, amelyet szokatlan anyagtársítások, sajátos formai asszociációk valamint az egészet átható humor, játékosság bont meg.
A szabászati megoldások a formán túl a betöltendő célt, a funkciót szolgálják, amelyek a variálhatóság, egyszerűség, könnyen kezelhetőség vonatkozásában mutatkoznak meg.
Egyes darabok patentkombinációk, különböző gombolási variációk mentén más-más ruhákká állnak össze gazdaságos, kifizetődő, ugyanakkor ötletes megoldást mutatva viselőjének.

A darabok egységesen, de saját ruhadarabokkal kiegészítve is hordhatóak. A kabátok rafinált zipzározási metódusai lehetővé teszik, hogy esőkabátból rövid felöltővé alakuljanak át, vagy hosszabb elegánsabb átmeneti kabátból sportosabb dzsekivé.

Az öltözékek testbarát anyagokból készült hétköznapi, mégis stílusos viseletet biztosítanak férfiak számára, akik a konfekción túl akarnak érvényesülni.

Main_01_le_r_s
Main_09_k_pek
Main_mei_kawa_ssii_web_3
Main_mei_kawa_ssll_look_1.2
Main_mei_kawa_ssll_look_2.2
Main_mei_kawa_ssll_look_4.2
Main_mei_kawa_ssll_look_10.1
Main_mei_kawa_ssll_look_11.1