gyüjtemény pénz érme

Gyűjtemény pénzt

gyűjtemény pénzt

Magyarország egyik vezető emlékérme- és éremforgalmazója. A Magyar Éremkibocsátó Kft.

gyűjtemény pénzt

A numizmatika a szenvedélyünk! A paletta igen széles, hiszen a gyűjtő szép számban találhat nálunk ezüst, arany, kupronikkel és akár platina érmeket és érméket is. Igyekszünk továbbá a nemzeti értékeket szem előtt tartva a hazai tematikájú kibocsátások széles tárházával szolgálni.

gyűjtemény pénzt

Az általunk kibocsátott vagy forgalmazott arany és ezüst érmék, valamint a gyűjtői emlékérmek a lehető legnagyobb odafigyeléssel és kimagasló szakértemmel készülő remekművek.

Gyűjtemény pénzt nemesfém tartalmú érmek hitelességét minden esetben fémjelzés szavatolja.

gyűjtemény pénzt

A szállítás előtt minden küldeményt alapos minőségellenőrzésnek vetünk alá és biztonságos csomagolásban juttatunk el gyűjtőinknek. Ezt a tényt minden esetben a csatolt Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány garantálja.

Pénzérme - Zsibvásár

A magyar numizmatika darabjai A Magyar Éremkibocsátó Kft. A gyűjtői emlékérmek és érmék, amelyek legfontosabb évfordulóink tiszteletére készültek — mint például az os forradalom és szabadságharc A Magyarország történelme kollekció büszke nemzetünk több mint ezer évét öleli fel gyűjtemény pénzt megmunkálású ezüst ötvözet érmeken, a Nagy Magyarok gyűjtemény hazánk kiválóságait vonultatja fel 24 karátos arannyal bevont remekműveken, míg az Örök értékeink sorozat a magyarság meghatározó motívumait gyűjti csokorba színezüsttel és színarannyal bevont érmeken.

gyűjtemény pénzt

Nemzeti történelmünk gazdagsága táplálja bennünk az inspiráció lángját. Minden kibocsátásunkkal igyekszünk méltó módon megemlékezni a magyar történelem egy-egy fontos pillanatáról, gyűjtemény pénzt.

gyűjtemény pénzt