Параметры настройки системы

Express opció

Tartalom

A csomag leadásokat elő kell jegyezni.

express opció bináris opciók stratégia érintés nélkül

Ha a leadáskor csekkel vagy pénzesutalvánnyal fog fizetni, akkor be kell mutatnia egy hivatalosan kibocsátott fényképes igazolványt, például jogosítványt, útlevelet vagy katonai azonosítót. A Megőrzés telephelyen opció alapján a feladónak meg kell adnia a címzett nevét és telefonszámát.

express opció opciók 1 centtől

A szállítmányok általában a kézbesítés beütemezett napján reggel től vehetők fel. A megérkezés napjától számított öt 5 munkanapon belül át nem vett szállítmányok kézbesíthetetlennek minősülnek.

Express opció átvételkor a címzettnek be kell mutatnia egy hivatalosan kibocsátott fényképes igazolványt, például jogosítványt, útlevelet vagy katonai igazolványt.

express opció bináris opciók azonnali pénzfelvétellel

A címzett bármely képviselőjének be kell mutatnia egy céges igazolványt vagy a szállítmány átvételére feljogosító igazolást. Amint a szállítmány rendelkezésre áll, a UPS igyekszik kapcsolatba lépni a címzettel a feltüntetett telefonszámon. A leadásokat elő kell jegyezni.

express opció Hermes bináris opciók

Megnyugtató részletek. A UPS express opció követési megoldásai a szállítmány minden lépését megmutatják, bármerre is jár a városban vagy a világban.

La Meva Vida