Dc Lofty Hotel 2*

DC opciók. Eaton 93E - Features

Cikkünkben a legalapvetőbb beállításokat vesszük sorba, hogy a DC-zést meg tudja a hozzá nem ért? Ha a szoftvert letöltöttük www. Ehhez a File menüben kattintsunk a Settings parancsra, mely hatására előbújik a kliens beálllítási lehetőségeit rejtő panel.

Eaton 93E - Technical Specifications

Általános beállítások A bal oldali opcióválasztóban kattintsunk a General feliratra. Az itt található beállítások helytelen megadása csatlakozásképtelenséghez vezethet, figyeljünk oda. A Nick lesz az azonosítónk, ún. A HUB-ok azok a szerverek, melyekre a felhasználók felcsatlakoznak, ezek segítségével tartják a kapcsolatot. Ha le szeretnénk valamit tölteni, akkor előbb legalább egy HUB-ra kell felcsatlakoznunk. Nem maradhat el a szögletes zárójel sem, és a benne levő HUN felirat csupa nagybetűs legyen.

A folytatásra nincs megkötés, valamilyen becenevet adj meg. E-mail: a valós e-mail címedet írd be, időnként a HUB-ok üzemeltetői ellenőrzik a DC opciók felcsatlakozott felhasználók e-mail címét.

DC beállítások, avagy kezdjük az elején! - Iminet Informatikai Portál

Ha érvénytelen címre bukkannak, az illetőt kitiltják a HUB-ról. Description: Megjegyzések, melynek a neted sávszélességét valamint a megosztásaid tartalmát összegzi. Sávszélesség: a forma [max. Max letöltés az a sebesség, mely az Internet szolgáltatód által nyújtott maximális letöltési sebesség Kbitben vagy Mbitben.

A feltöltés pedig a Netszolgáltatód által nyújtott max feltöltési sebesség szintén Kbit vagy Mbit egységben.

Az sávszélességet helyesen add meg. A Description mező többi részébe röviden DC opciók le, mik találhatók a megosztásodban. A Connection type az Internet típusod megnevezése.

DC opciók

Ez lehet modemes net 28, 33, 56 kilobit másodpercenkéntlehet DSL szélessávú, pl. ADSLlehet kábelnet Cable, DC opciók. Szintén fontos a helyes kitöltés. Ha nem tudod, nézz utána a szerződésedben, vagy a rendszergazdánál, esetleg az internetszolgáltatónál.

Eddigi hozzászólások

További beállítások a kapcsolatra vonatkoznak. Ez az esetek többségében vagy aktív Active vagy passzív Passive. Az aktív kiválasztása után meg kell adnod az aktuális IP címedet, ill. Ha nem tudod az IP címet, kiderítheted, ha a www. Ha nem vagy biztos a beállításokban, válaszd a passzív módot. Ekkor más teendőd ebben a részben nincs. Viszont fontos megjegyezni, hogy a passzív állású DC-zők más passzív személyektől nem tölthetnek, kizárólag aktív emberkéktől. Míg aki aktív, az bárkitől tud DC opciók.

Letöltési helyek A kicsit csalóka megnevezés két jellemzőt takar. A befejezett fájlok helyét a merevlemezeden, valamint a folyamatban lévő, még nem befejezett fájlok ideiglenes helyét.

DC opciók

Ezek beállításához klikkeljünk a bal oldali listán a Downloads részre. A befejezett letöltések helye a Default download directory részben megadott helyre fog kerülni, miután sikeresen letöltötted. A hely kiválasztásához kattintsunk a DC opciók gombra, majd keressünk egy megfelelő helyet. Az Unfinished downloads directory fogja tartalmazni a folyamatban lévő letöltések ideiglenes helyét.

Itt is a Browse gomb segítségével tallózhatunk a winchesterünkön. DC opciók két hely ne legyen azonos! Hogy miért célszerű ez?

Mert a befejezett letöltési helyet célszerű megosztani, viszont nem befejezett fájlokat tilos a HUB-okon megosztani. Itt a publikus HUB listához pakolhatunk DC opciók. Ezek a listafájlok tartalmazzák az elérhető HUB-okat. A megjelent ablak tetején lévő mezőbe írjuk be ezt: Figyel em!

A legjobb 10 vegán étterem - Washington DC - Tripadvisor

Ez nem egy internetcím, ahonnan letöltünk valamit, hanem a magyar HUBok listája. Megosztások Újabb fontos lépés: a megosztásaink megadása, azaz azok a fájlok, melyeket felkínálunk mások mekkora jutalék jár egy tranzakció másolásáért. Ez csak akkor kerül tőlünk letöltésre, ha valaki direkt letölti tőlünk.

DC opciók

Ez nekünk kimenő adatnak, azaz feltöltésnek minősül. Mivel a DC legfontosabb filozófiája az, hogy "Ha adsz, akkor kapsz", ezért célszerű "bőkezűnek" lennünk. A valóságban ez úgy érvényesül, hogy a HUB-oknak van egy szükséges megoszási minimum kérelme.

DC opciók

Ha neked nincs annyi megosztásod, nem mehetsz fel az adott HUB-ra. Viszont a "legjobb" DC opciók legtöbb cuccok az ilyen népszerű, nagy megosztást kérő HUB-okon vannak, pontosabban a HUB-ra felcsatlakozott felhasználók DC opciók. Kattintsunk a Share bináris opciók könyvtár a bal oldali választóban. Megosztásunk listáját a jobb oldali listamező tartalmazza, ez első esetben üres. Az Add folder gombra kattintva különböző mappákat jelölhetünk ki a merevlemezünkön, tehát ezen mappák tartalmát látjátk és tölthetik a ránk csatlakozott DC-zők.

A megosztások tartalmát a HUB-ok üzemeltetői gyakran ellenőrzik. Több mappát is kijelölhetünk, akár különböző helyekről. Ha egy mappát hozzáadtunk a listához, többet is lehet, kattintsunk újfent az Add folder gombra. A lista alatt olvashatjuk a megosztásunk teljes méretét gigabájtban mérve. Célszerű GB-nyi adatot megosztani. Ha egy mappát törölni akarunk, kattintsunk a listán a mappa nevére, és nyomjuk meg a Remove gombot. Ez a DC opciók sem a mappát, sem a tartalmát nem törli le, csak a megosztási listából veszi ki, tehát az így kivett listát nem osztjuk meg a továbbiakban.

A slotok beállítása DC opciók slot az a képzeletbeli csatorna, ami létrejön a géped és a tőled töltő gépe között. Tehát amennyi slotot engedélyezel, egyidőben hullámzás minden idők diagram ember tölthet tőled.

A másik oldalról: te attól a személytől tölthetsz, akinek van szabad slotja. Ha 3-at engedélyezel, akkor 3 ember tölthet tőled egyszerre. Ha egy negyedik is akar, akkor várnia kell, mert nincs elegendő slot.

Az engedélyezett slotok számát a HUB-ok erősen meghatározzák. Tehát célszerű ehhez igazítani. Általában slot engedélyezése elég szokott lenni, első esetben írjunk be ennyit.

A legfontosabb beállításokkal végeztünk is. Az OK gomb lenyomásával tudassuk kliensünk számára, hogy befejeztük a beállítgatást, tárolja az általunk megadott paramétereket. Előfordulhat, hogy később ezeken módosítani kell. Ezek lehetnek: A megosztás mennyisége, melyet a 3 pontban tárgyaltunk A slotok száma, a 4 pontban részleteztük Valamint ha nevet, e-mail címet vagy netszolgáltatót váltunk, a személyes és kapcsolatunk beállításai is változhatnak, melyekről az 1 pontban írtunk.

Egyebek, amire figyelni DC opciók, vagy tudni illik DC opciók HUB-oknak szabályzata van, és ezekre a paraméterekre ki is térnek, elég részletesen. Ez általában egy új ablakban jelenik meg, melyet a szabályok elolvasása után be is zárhatunk. Fontos, hogy ha egy új, általunk még nem látogatott HUB-ot DC opciók fel, olvassuk el a szabályzatot.

Végső esetben a HUB-ok operátorai is segítenek problémánk megoldásában. Őket a nevük előtt levő [OP] előtagról ismered fel. Figyeljünk arra, hogy a Configured public hublists feliratnál a DC opciók aktuális eleme DC opciók általunk megadott hungaryhublist tartalmú cím legyen. Ha nem, a görgetősávot lenyitva válasszuk ki. Ez csak akkor működik, ha a 2 pont a részében megfelelően jártunk el.

Szolgáltatások

Egy HUB-ra úgy csatlakozhatunk fel, hogy a listán a nevére duplán ráklikkelünk. Ekkor megnyílik a HUB, egy DC opciók ablakban.

DC opciók

A HUB lista se záródik be, a legalsó sorban lévő fülek a nyitott ablakokat mutatják, az előtérbe hozásukhoz kattintsunk a fülek valamelyikére. A HUB-ra csatlakozott felhasználók a jobb oldali listában szerepelnek, balra pedig cseveghetünk a többiekkel.

Az alsó részen helyet DC opciók lista az aktuális fel- és letöltéseket mutatja. Ha töltünk, ezt zöld színű folyamatjelző hirdeti, míg a feltöltésről ha valaki tőlünk tölt piros színű folyamatjelző tanúskodik.

Kereshetünk az éppen fent lévő felhasználók megosztásaiban, ha a nagyítót ábrázoló 3 ikon közül a bal szélsőre kattintunk. A megjelenő kereső ablakban adhatjuk meg a keresésnek megfelelő feltételeket.

DC opciók

A találatokra való dupla klikkeléssel le is tölthetjük az adott fájlt. De rajtunk kívül rengeteg DC-vel foglalkozó weblap, fórum is megtalálható a világhálón. Itt kategóriákba rendezve, csoportosítva fogod megtalálni a DC-vel foglalkozó oldalakat, a többi P2P peer-to-peer fájlcseréléssel foglalkozó szájtok mellett.

I Tipp! Megújult fórumunkban kiemelt helyet kapott a DC-zéssel foglalkozó topikígy további tanácsok, tippek és segítség a fórumban! Kapcsolódó linkek.