Az EVGA szerint bizonyos kondenzátor-konfigurációval instabilak az új GeForce-ok

Cap opció

tanácsadás az interneten történő pénzkereséshez turbó opció, hogyan lehet kereskedni

A probléma a beszámolók szerint akkor következik be, ha a GPU Boost órajel túlmegy a 2 GHz-en, és ekkor a felhasználó egy TDR-be fut bele, vagyis az operációs rendszer érzékeli az instabilitást, és újraindítja a grafikus alrendszert. Úgy cap opció cap opció, hogy azokkal lehetőségek egyéni képzés dizájnokkal van a baj, amelyek konkrétan hat POS-Capot vetnek be, és ezt az EVGA nemrég megerősítette, ugyanis cap opcióhogy a saját belső tesztjeiken a GeForce RTX FTW3 verzió nem ment át ezzel a konfigurációval, így ennek a startját el is napolták.

Elképzelhető persze, hogy megfelelő konfigurálás után a hat POS-Cap is jó, de valamiért elképesztően gyors rajtot akart az NVIDIA, és ezzel a partnerek nehezen cap opció mit kezdeni, mert idő hiányában sokszor a legtöbb, amit tehetnek, hogy elhiszik a GPU tervezőjének ajánlásait.

cciarrow mutató bináris opciókhoz mi az érintés a bináris opciókban

Ha saját maguk teljes körű tesztelésbe kezdenek, akkor az több hetet is igénybe vehet, és biztosan lekésik a startot. Ugyanakkor itt azért ez egy bonyolultabb probléma, mivel mindkét megoldásnak megvannak az előnyei és hátrányai. Az MLCC esetében például gond lehet, hogy nagyon kis kondenzátorokról van szó, és ezek hajlamosak megrepedni, többek között hőterhelés általi mechanikus stressz következtében, bár az ilyen esetek többségében már eleve gond lehetett a forrasztással.

hogy a fiatalok hogyan keresnek fiatalokat bináris opciókkal jó kereskedési taktika

A probléma valójában az, hogy a referenciaajánlások nem megfelelően lettek kiértékelve, a gyártópartnerek felé hiányos lehetett a dokumentáció, és eközben az NVIDIA valamiért nagyon erőltette a gyors startot, vagyis a partnereknek sem adtak elég időt a teljes körű tesztelésre.

Azt nehéz meghatározni, hogy mi lehet majd a probléma megoldása.

Reloop Knob Cap Set - Green

Mivel cap opció egy bizonyos órajel elérése után jön elő a gond, így az egyik lehetséges opció a meghajtó oldalán korlátozni az érintett VGA-knál a problémás órajelszint elérését. Ha a hardverek egy szoftveres korlát miatt nem tudják megugorni a 2 GHz-es határt, akkor valószínűleg stabilak maradnak.

vélemények a kereskedési robotról napi 1000 kereset az interneten keresztül

Ezt persze nyilván alaposan ki kell tesztelni, ha már a kiadás előtt ezt a tényezőt hanyagolták.