Biztonsági beállítások konfigurálása

Beágyazott opciók

beágyazott opciók hogyan lehet gyors presztízst szerezni

Ebben a párbeszédablakban kezelhetők a tervben lévő kapcsolt modulok és a modulforrások. A lista hierarchikus, és a beágyazott modulok a faszerkezet alacsonyabb szintjein jelennek meg.

beágyazott opciók cserélje ki az exmo véleményeket

Jelöljön ki egy tetszőleges modult a listában. Ha a kijelölt modult másikra kívánja cserélni, kattintson a Modul módosítása lehetőségre. Megjegyzés: Beágyazott modulok esetén nem elérhető.

A megjelenő Modul kijelölése párbeszédpanelen látható a tervhez elérhető kapcsolt modulok listája.

Biztonsági beállítások konfigurálása

A modul módosításához ezek közül válasszon. Lásd Modul kijelölése. Kapcsolat megszakítása Jelölje be ezt a négyzetet, ha meg kívánja szüntetni a modulhoz kapcsolt összes modult, és azok elemeit a fogadó tervbe kívánja ágyazni. Az elemek olyan hagyományos, szerkeszthető ARCHICAD elemekké válnak, amelyek egy csoportot alkotnak, de nem tartoznak modulhoz vagy egyéb forrásfájlhoz.

HP LaserJet Enterprise - Beágyazott biztonsági funkciók

Ez a parancs nincs hatással a beágyazott opciók fólián lévő kapcsolt modulokra. Megjegyzés: Tetszőleges egyedileg elhelyezett kapcsolt modul megszüntetéséhez jelölje ki azt, majd válassza beágyazott opciók Hivatkozás megszüntetése Elemek beágyazása parancsot a Modul beállításoknál. Lásd Hivatkozás megszüntetése elemek beágyazása.

beágyazott opciók előre és opciók

Megjegyzés: A Megszüntetés parancs beágyazott modulok esetén nem elérhető. A Kapcsolat megszakítása funkció hasznos lehet például akkor, amikor a tervezés végéhez közelítve néhány belső fényképezést kíván készíteni. Látványtervezési céllal elmenthető a terv egy példánya: a másolatban a Kapcsolat megszakítása paranccsal beágyazható a modul összes hivatkozása. Így az összes elem külön-külön hozzáférhető, azaz a felületfestés funkció sokkal egyszerűbben használható.

beágyazott opciók hogyan lehet pénzt keresni tanfolyamokon

Törlés Törli a kapcsolt modult és annak összes tervben elhelyezett kapcsolatát. A zárolt fólián lévő modulok és elemek nem törlődnek.

Megjegyzés: A Törlés parancs beágyazott modulok esetén nem elérhető. Beágyazott modulok Modulkezelő A beágyazott modulok ha van ilyen a Modulkezelőben, a modulhierarchián belül elfoglalt helyüknek megfelelően jelennek meg.

  • Knowledge-Sharing Solutions
  • Ezért ne írj ki fedezetlen Call opciót részvényre - Opciós Tőzsdei Kereskedés
  • A kamatlábkockázat hatása a banki portfoliók értékére - A beágyazott opciók értékelése - REAL-PhD
  • Blockchain bevétel a bitcoinokon
  • Trendvonal kiválasztása
  • Támogatott nyomtatók Bevezetés A őszétől rendelkezésre álló, legújabb HP Enterprise nyomtatókat beágyazott biztonsági funkciókkal látták el, hogy védelmet nyújtsanak a hálózatot érintő összetett biztonsági fenyegetésekkel szemben.
  • Bináris opciók a dukacopin

Természetesen a forrásmodulban továbbra is megtalálhatók. A beágyazott modulok ismételt megjelenítéséhez jelölje ki a szülő modult a Modulkezelőben, és válassza a Beágyazás opciót a Beágyazott modulok menüben.

beágyazott opciók kereskedési feltételek a kriptotőzsdén

Ha kiválaszt egy beágyazott modult a Kapcsolt modulok listán, akkor a kapcsolatot nem módosíthatja és nem szakíthatja meg ezek beágyazott opciók parancsok és maga a modul neve szürkén jelennek megde mód van arra, hogy elmentse új fájlként.