Messier 101

101. lehetőség, 101 lehetőség a lehetőségek hazájából

A versenybe akkor is érdemes beszállni!

101. lehetőség

A tömegközlekedés árának kötelező és alternatíva nélküli biztosítási díjjal való megemelése, mellyel a hazánkban előforduló cunami esetén a teljes körű kártalanítást biztosíthatjuk. Adatlopás elleni védekezésként weblap indítása, melyen mindenki 2 svájci frankért regisztrálhat, és felteheti összes adatát.

Ellenőrizze foglalása feltételeit

Házi vágással elláthatjuk családunkat, hússal, de mindezt a házi kolbászfüstölő — sajtérlelő - házinyomda 101. lehetőség máknemesítő 101. lehetőség helyiségünkben végezzük az udvari klozet árnyékában. Alkalmazzunk településünkön képesítés nélküli rendőrtorvost, tűzoltót, mentőst, ügyvédet, jegyzőt, mérnököt, bábát, kőművest, ácsot, autószerelőt, stb. Ha taxivállalatot alapítunk, a tarifájába építsünk be felárt, mert az utas akár repülőn is, esetleg gyalog az opció vevő teheti mehetett volna, és a szivargyújtót is használhatta volna például mobil feltöltésére.

A vasúti utazás lehetősége, átszállás nélkül Tokióig, menedzser osztály bevezetését indokolja mindenki számára, egyszerű turista pótjeggyel, aranyban megfizetve.

2010. évi CLXXXV. törvény (Mttv.)

Arzénmentes ivóvizek arzénnal dúsítása az EU szabványokban 101. lehetőség mértékig, a karsztvizek versenyképességét csekély áremeléssel biztosítja.

Légy Te ebben az Első! A múzeumokban be kell vezetni a kétperces kiállítást, és az ötperces kiállítást, ami a sportban is bevált.

101 lehetőség a lehetőségek hazájából

A pénzbüntetést csekken kell befizetni. A könyvtárakat privatizálni kell, majd átnevezni Tudásház- ra.

101. lehetőség

A könyveket senki nem fogja így itt keresni, el lehet azokat adni, vagy fűteni lehet vele a lehűlt gazdaságot. A labdarúgás színesebbé tétele lehetséges a biatlonhoz hasonlóan 10 percenként lövészet beiktatásával. Akár hungarikum is lehet! A licencdíjat az Artisjust és a Providencia konzorciumával szedessük be külföldön. Átléptük a bűvös határt, mostantól egyértelműen átvették az uralmat az instant üzenetekben az idétlen emotikonok és villódzó szöveganimációk, és kezdik végleg kiszorítani a virtuális chatszobákból az olvasható betűket.

Szabad helyek

A leszámolás közel, az IM-függő társadalom radikálisai már bontogatják a pezsgőt. Segítsünk nekik, irtsuk ki az ódivatú, szemnyugtató szövegeket képernyőinkről!

Segíts 101.

101. lehetőség

lehetőség is, hogy jó kis szócikk legyen belőle!